English Tense Question – English Tense Important Question

Join WhatsApp GroupJoin Now
Join Telegram GroupJoin Now

English Tense Question, English Tense Important Question, SSC English Notes, English Grammar Notes PDF, English Grammar Questions PDF

Table of Contents

English Tense Question

Fill in the blanks with the correct form of verbs.

English Tense Important Question

Q. 1. Anshu was ……. with his friends.
A. Play
B. Played
C. Playing
D. Plays
Ans. (C)

Q. 2. I…….. to office daily.
A. Goes
B. Go
C. Gone
D. Going
Ans. (B)

Q. 3. This work will be …….. in one month.
A. Complete
B. Completes
C. Completed
D. Completing
Ans. (C)

Q. 4. She has been ………… in Delhi since 1998.
A. Live
B. Living
C. Lives
D. Lived
Ans. (B)

Q. 5. Ravi will have …….. Chess.
A. Played
B. Play
C. Plays
D. Playing
Ans. (A)

Q. 6. He ………… to that school for the last two years.
A. Had been going
B. Is going
C. Was going
D. Had going
Ans. (A)

Q. 7. The boys ……………. television every night unless they have homework.
A. Watch
B. Watches
C. Watched
D. Watching
Ans. (A)

Q. 8. She ………. in Delhi for two years but has not seen the India Gate.
A. Is lived
B. Had lived
C. Has been lived
D. Has lived
Ans. (C)

यह भी पढ़ें>> अंग्रेजी हस्तलिखित नोट्स | English Handwritten Notes in PDF

English Tense Important Question

Q. 9. While he ………… someone took away his watch.
A. Slept
B. Was sleeping
C. Is sleeping
D. Had slept
Ans. (B)

Q.10. If you ………  me I would have attended your party.
A. Invite
B. Had invited
C. Invited
D. Will invite
Ans. (B)

Q. 11. Students who return books late …………
A. Be fined
B. Will be fined
C. Is fined
D. Will fine
Ans. (B)

Q. 12. Only one of the boys ………. not done the homework given yesterday-
A. Have
B. Has
C. Can
D. Could
Ans. (B)

Q. 13. ………… You hear the President’s speech?
A. Have
B. Has
C. Had
D. Did
Ans. (D)

Q. 14. I ……….. to the Movies with some friends last night
A. Have gone
B. Went
C. Am gone
D. Am going
Ans. (B)

Q. 15. The chairman as well as members …….. to blame for this misfortune.
A. Are
B. Have
C. Is
D. Has
Ans. (C)

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”5″ post_type=”any” tax_term=”61″ order=”desc”]

Leave a Comment