Fill in the blanks with the correct form of verbs.

Q. 1. Anshu was ....... with his friends.

A. Play
B. Played
C. Playing
D. Plays

Ans. (C)

Q. 2. I........ to office daily.

A. Goes
B. Go
C. Gone
D. Going

Ans. (B)

Q. 3. This work will be ........ in one month.

A. Complete
B. Completes
C. Completed
D. Completing

Ans. (C)

Q. 4. She has been ............ in Delhi since 1998.

A. Live
B. Living
C. Lives
D. Lived

Ans. (B)

Q. 5. Ravi will have ........ Chess.

A. Played
B. Play
C. Plays
D. Playing

Ans. (A)

Q. 6. He ............ to that school for the last two years.

A. Had been going
B. Is going
C. Was going
D. Had going

Ans. (A)

Q. 7. The boys ................ television every night unless they have homework.

A. Watch
B. Watches
C. Watched
D. Watching

Ans. (A)

Q. 8. She .......... in Delhi for two years but has not seen the India Gate.

A. Is lived
B. Had lived
C. Has been lived
D. Has lived

Ans. (C)

Q. 9. While he ............ someone took away his watch.

A. Slept
B. Was sleeping
C. Is sleeping
D. Had slept

Ans. (B)

Q.10. If you .........  me I would have attended your party.

A. Invite
B. Had invited
C. Invited
D. Will invite

Ans. (B)

Q. 11. Students who return books late ............

A. Be fined
B. Will be fined
C. Is fined
D. Will fine

Ans. (B)

Q. 12. Only one of the boys .......... not done the homework given yesterday-

A. Have
B. Has
C. Can
D. Could

Ans. (B)

Q. 13. ............ You hear the President's speech?

A. Have
B. Has
C. Had
D. Did

Ans. (D)

Q. 14. I ........... to the Movies with some friends last night

A. Have gone
B. Went
C. Am gone
D. Am going

Ans. (B)

Q. 15. The chairman as well as members ........ to blame for this misfortune.

A. Are
B. Have
C. Is
D. Has

Ans. (C)

विशेष आभार - विनोद खिलेरी